[9.0.0] Disabled Jobs don't show in log, "run"-Command nor in Job table

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

[9.0.0] Disabled Jobs don't show in log, "run"-Command nor in Job table

Uwe Schuerkamp
Hi folks,

I have a few jobs that I run manually from time to time and so I've
set them to "Enabled = False" in their job definition.

It seems that as of 9.0.0, running these jobs no longer shows up in
bacula's log nor in the Job table. Also, they're not listed in the job
list anymore when I simply type "run", however when I type

run job="<disabled job name>"

they're still recognized.

Everything worked fine in 7.4.4, is this a bug or a feature?

All the best & TIA,

Uwe

--
Uwe Schürkamp | email: <[hidden email]>








------------------------------------------------------------------------------
Check out the vibrant tech community on one of the world's most
engaging tech sites, Slashdot.org! http://sdm.link/slashdot
_______________________________________________
Bacula-users mailing list
[hidden email]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/bacula-users
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: [9.0.0] Disabled Jobs don't show in log, "run"-Command nor in Job table

Kern Sibbald
This is a feature that was requested by users.

Jobs that are disabled are no longer listed in the list of jobs
available to be run.  If you manually run a disabled job, it will still
run.

Best regards,

Kern


On 07/20/2017 03:40 PM, Uwe Schuerkamp wrote:

> Hi folks,
>
> I have a few jobs that I run manually from time to time and so I've
> set them to "Enabled = False" in their job definition.
>
> It seems that as of 9.0.0, running these jobs no longer shows up in
> bacula's log nor in the Job table. Also, they're not listed in the job
> list anymore when I simply type "run", however when I type
>
> run job="<disabled job name>"
>
> they're still recognized.
>
> Everything worked fine in 7.4.4, is this a bug or a feature?
>
> All the best & TIA,
>
> Uwe
>


------------------------------------------------------------------------------
Check out the vibrant tech community on one of the world's most
engaging tech sites, Slashdot.org! http://sdm.link/slashdot
_______________________________________________
Bacula-users mailing list
[hidden email]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/bacula-users
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: [9.0.0] Disabled Jobs don't show in log, "run"-Command nor in Job table

Uwe Schuerkamp
On Thu, Jul 20, 2017 at 05:39:56PM +0200, Kern Sibbald wrote:

> This is a feature that was requested by users.
>
> Jobs that are disabled are no longer listed in the list of jobs available to
> be run.  If you manually run a disabled job, it will still run.
>
> Best regards,
>
> Kern
>
>

Thanks for the clarification, Kern.

All the best, Uwe

--
Uwe Schürkamp | email: <[hidden email]>
Senior Service Manager | Phone: [+49] 5241 - 80 82 423
Arvato Systems S4M GmbH | Sitz Köln | Amtsgericht Köln HRB 27038
Geschäftsführer: Ralf Schürmann | Dr. Manfred Heinen







------------------------------------------------------------------------------
Check out the vibrant tech community on one of the world's most
engaging tech sites, Slashdot.org! http://sdm.link/slashdot
_______________________________________________
Bacula-users mailing list
[hidden email]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/bacula-users
Loading...